Camp NL

PROJECT: CAMP NL
MEER DAN 200K. WE DID IT

De nacht op Koningsdag was het zover: de ontknoping van #CampNL. In heel Nederland haalden duizenden mensen geld op en sliepen buiten, om zo één nacht heel dichtbij de mannen, vrouwen en kinderen op Lesbos te zijn. Het was een Koningsnacht om niet te vergeten. Vanuit Studio CampNL zonden we de avond ervoor live een programma uit met met verschillende gasten, gehost door onze eigen Jesse van Melle. Sterre Koning, Adil, Kees Kraayenoord, Joël Voordewind en Anne Appelo waren van de partij. We vierden die avond de levens van de vluchtelingen, mensen zoals jij en ik. Tegelijk brachten we recht te brengen door mee te leven en geld te geven. Van alle kanten is geld gedoneerd. Het streefbedrag was 150.000, en tot op dit moment worden er giften verwerkt. Inmiddels staat de teller op maar liefst €162.000! Dit is een ongelofelijk mooi bedrag en daarvoor willen we ook jou - als je hebt meegedaan - van harte bedanken. Samen maken het verschil. Samen hebben we invloed op de wereld van nu. PS: blijf ons volgen op transfourmers.nl, nieuwe projecten dienen zich snel weer aan!

€230.087,46

1000+

Tijd voor actie!

Eén van de grootste hulpvragen van onze tijd ligt buiten de grenzen van ons eigen land. Op dit moment zijn duizenden vluchtelingen op Lesbos in nood. Movement On The Ground kan hen helpen als één van de weinige organisaties die nog in de kampen mag werken. Zij zorgen voor betere woonomstandigheden en een zo hygiënisch mogelijke omgeving waarin overdraagbare ziekten als corona minimale kansen krijgen.

Zij willen zoveel mogelijk vluchtelingen huisvesten in een droge, schone en verwarmde tent. Ook zorgen ze voor een schone omgeving. Zij halen elke dag het vuilnis op en maken de douches en toiletten schoon. Als TRANSFOURMERS verbinden wij ons aan hun werk.

Jij een nacht naar buiten. Zij naar binnen.

Tot en met Koningsnacht gaan we geld inzamelen voor Movement On The Ground. Het doel is om met elkaar €150.000,- op te halen en daarmee 2000 mensen naar binnen te krijgen. Op de campagnepagina van Movement On The Ground kun je precies zien waar het geld naartoe gaat.

We gaan in de Koningsnacht met zoveel mogelijk mensen in onze achtertuin of op ons balkon slapen. Als daad van betrokkenheid creëren we het grootste kamp van Nederland. Wij een nacht naar buiten, zij naar binnen.ZO DOE JE MEE!

STAP 1 |  Word lid #CampNL: schrijf je in bij ons Facebook-event, haal je tent tevoorschijn of bouw je eigen tent en bereid je voor om tijdens Koningsnacht buiten te gaan slapen.STAP 2 |  Vertel het verder: deel het nieuws van je deelname met familie, vrienden, klasgenoten, buren, collega's en iedereen die het maar horen wil.

STAP 3 |  Verzamel donaties: vraag iedereen om jouw nacht buiten slapen te sponsoren met een donatie aan Movement On The Ground. Met de donaties worden de leefomstandigheden van duizenden vluchtelingen op Lesvos verbeterd.

STAP 4 |  Moedig anderen aan: maak #CampNL nog groter door anderen te vragen ook mee te doen.

STAP 5 | Deel je ervaring: plaats foto's, video's en statusupdates over je beslissing om mee te doen, de donaties die je hebt ontvangen, je tent en hoe het buiten slapen was.

Bekijk de video: